joulukuu 6, 2022 Uncategorized 0

Koiran esiintyminen musikaalissa ei ole kovin yleistä, muttei se ole aivan tavatontakaan, sillä esimerkiksi Annie-musikaalissa on nähty koiranäyttelijä. Musikaalien lisäksi koiria nähdään myös esimerkiksi TV-sarjoissa ja elokuvissa. Lassie ja Susikoira Roi ovat hyviä esimerkkejä koiranäyttelijöistä, joista on tullut esiintymisensä myötä suoranaisia tähtiä! Koiran kouluttamisessa näyttelijän työtä varten ovat hyvät niksit tarpeen. Koiraa kiinnostavat koiran herkut ovat yksi hyvä niksi.

Koiranherkkuja netistä

Onneksi laadukkaita koiran herkkuja voi ostaa netistä! Tämä säästää koiran omistajan aikaa ja vaivaa, joka on kiva käyttää koiran kouluttamiseen seuraavaa roolia varten. Zoo.fi-verkkokauppa on hyvä vaihtoehto halutessasi päästä koiranherkkujen ostamisessa helpolla.

Zoo.fi-verkkokaupasta löytyy koiran makuun sopivia pururullia ja -tikkuja, koirankeksejä, keksiluita, luonnonherkkuja, koiranluita, solmuluita, palkitsemisherkkuja, dental-herkkuja, puruherkkuja, pururenkaita sekä -lastuja, pehmeitä puruliuskoja, allergiaystävällisiä herkkuja, koiran jäätelöitä sekä koiran jogurtteja ja riistaluita eli valikoimat ovat todella laajat. Valikoimista löytyy siis hyviä palkitsemisherkkuja myös nirson herkkusuun makuun!

Jotta koiranherkut kulkisivat näppärästi mukana paikasta toiseen, kannattaa niille hankkia tyylikäs ja käytännöllinen herkkutasku tai palkitsemispussi. Näin koiran palkitseminen onnistuu välittömästi onnistuneen suorituksen jälkeen, mikä on erityisen tärkeää, jotta koira ymmärtää, mitä ohjaaja siltä odottaa, ja jotta se haluaa jatkossakin toimia ohjaajan haluamalla tavalla. Etenkin kuvauspaikoilla herkkutaskut ja palkitsemispussit ovat näppärä apuväline!

Koiranherkkujen lisäksi kannattaa tilata samalla kertaa myös muut koiran tarvikkeet Zoo.fi-verkkokaupasta. Voit näin unohtaa esimerkiksi suurten koiranruokasäkkien raahaamisen kaupasta kotiin, sillä Zoo.fi hoitaa jatkossa säkkien toimituksen. Säästyneet voimat kannattaa käyttää koiran koulutukseen, jotta se pääsee loistamaan uudessa, mielenkiintoisessa roolissaan.

Suosi terveellisiä koiranherkkuja

Kun koiraa palkitaan paljon ja usein, kannattaa suosia mahdollisuuksien mukaan mahdollisimman terveellisiä koiranherkkuja. Parhaimmillaan koiranherkut auttavat jopa säilyttämään koiran hyvää suunterveyttä, kun koira saa hauskaa tekemistä herkkujen jäystämisen kautta. Dental-herkut auttavat samalla puhdistamaan koiran hampaita, joten niillä on samanaikaisesti useita hyödyllisiä käyttötarkoituksia; ne auttavat pitämään huolta koiran hammaskalustosta, palkitsevat koiran juuri oikealla hetkellä ja tarjoavat koiralle mielekästä tekemistä! Dental-herkkujen lisäksi kannattaa toki muistaa myös harjata koiran hampaat säännöllisesti! Löydät myös koiran hampaiden harjaamiseen tarvittavat välineet näppärästi Zoo.fi-verkkokaupasta.