lokakuu 11, 2020 Uncategorized 0

Disneyn High School Musical -elokuvat ovat olleet suuri osa monen nykynuoren lapsuutta muiden Disneyn suosikkisarjojen ja elokuvien ohella. Moni muistaa lapsuudestaan sen, kuinka on katsonut elokuvat aina uudestaan ja laulanut kappaleiden mukana ja ehkäpä myös omistanut lukuisia High School Musicalin fanituotteita. Tytöt muistavat taatusti ihastumisensa koriskundi Troyhin ja pojat puolestaan saattoivat punastua aina heleä-äänisen Gabriellan tullessa ruutuun. Tuolloin Macbook air 13 ja muut vastaavat tietokoneet ovat olleet pelkkää utopiaa, ja elokuvia on katsottu tunnelmallisen vanhanaikaisesti televisiosta tai DVD:ltä. Vaikka amerikkalaisten high school -teinien musiikintäyteinen elämä on ollut melko kaukana suomalaisten arjesta, on High School Musicalilla silti ollut suuri vaikutus myös monen suomalaisen elämään.

High School Musical The Musical: The Series

Juuri siksi moni suomalainenkin High School Musicalia lapsuudessaan katsonut saattoi kiljaista jopa ääneen, kun Disney+-suoratoistopalvelu lanseerattiin myös Suomessa ja se ilmoitti alkavansa esittää aivan uutta, joskin hyvin tutun kuuloista sarjaa: High School Musical The Musical: The Series. Kyllä vain, kaikkien näiden vuosien jälkeen High School Musical saa viimeinkin jatkoa! Tai no, ei ehkä ihan perinteisellä tavalla, mutta älä vielä lannistu, vaan lue ihmeessä eteenpäin – sarjassa nähdään kuin nähdäänkin nimittäin yksi alkuperäisen sarjan päätähdistä aivan uudessa roolissa!

High School Musical The Musical: The Series on ikään kuin jatkoa alkuperäiselle High School Musicalille vuosia myöhemmin – ja sen tapahtumat myös sijoittuvat samaisen ikonisen high schoolin tiloihin! Eräs seikka, joka tekee High School Musical The Musical: The Series -sarjasta entistäkin kiinnostavamman on se, että suurin osa sarjan teinitähdistä on itse kasvanut alkuperäisen High School Musicalin parissa ja ovat itsekin sen suuria faneja. Mikä voisikaan olla tosifanille suurempi unelmien täyttymys kuin päästä näyttelemään fanittamassaan sarjassa!

High School Musical The Musical: The Series -sarjan tapahtumapaikkana on siis samainen high school ja tapahtuma-aikana nykyisyys. Sarjassa nähdään eräs alkuperäisistä tähdistä, mutta kuka? Vaikka uusi sarja noudattaa jossakin määrin entisen kaavaa, on tässä sarjassa kuitenkin uudet päähahmot ja uudet kujeet. Sarjaa on modernisoitu monella tapaa, mutta alkuperäinen glamour pysyy!